Beste leden, oud-leden, vrienden en andere belangstellenden,
Wij zijn diep getroffen door het bericht dat onze trainer Bart van Drunen op 85 jarige leeftijd is overleden.

Hiermee verliest de JUDO en JIU JITSU sport in Limburg een groot en markant persoon die ontzettend veel voor de sport betekend heeft.

Bart was voor meer dan een halve eeuw een gerespecteerde leraar in het Limburgse JUDO en JIU JITSU. Velen hebben van zijn kennis en inspiratie kunnen profiteren en doen dat nog steeds. Zijn non-nonsens manier van training geven heeft ontelbare keren geleid tot grote successen op regionaal, nationaal en zelfs op internationaal niveau.
Naast zijn hoge mate van prestatiegerichtheid, was plezier maken in de ogen van Bart het allerbelangrijkste; hetgeen hij moeiteloos overbracht op al zijn leerlingen, van jong tot oud. Tot op hoge leeftijd heeft hij op de mat gestaan, totdat zijn gezondheid dat niet meer toeliet. Maar ook vanuit de zijlijn bleef hij betrokken en een belangrijke steun voor onze vereniging.

We verliezen een belangrijke persoon voor de budosport in het algemeen, maar sterker dan het verlies is de herinnering die blijft. Alles zal vanaf nu anders zijn. Het gemis zal groot zijn, maar de mooie herinneringen zeker ook!!
We wensen de familie veel sterkte toe in het verwerken van dit grote verlies. Bart blijft voor altijd in ons hart.

Namens Judovereniging Banzai Simpelveld en JUDO en JIU JITSU vereniging Budosport Parkstad wensen wij familie en vrienden veel sterkte en kracht met dit grote verlies.