Judo & Sportvereniging Banzai en Judo & Jiu Jitsu vereniging Budosport Parkstad is een samenwerkende vereniging waar men verschillende sporten beoefenen kan zoals Judo en Jiu Jitsu. Door deze samenwerking is het mogelijk om de hele week te trainen door jong en oud, waardoor de contributie laag drempelig wordt gehouden. Judo & Sportvereniging Banzai en Judo & Jiu Jitsu vereniging Budosport Parkstad telt ruim 250 leden. De trainingen staan onder leiding van een ervaren en gediplomeerd kader.

Bij de Judo tak trainen leden vanaf 3,5 jaar. Bij Jiu Jitsu vanaf 6 jaar. Er is geen maximale leeftijd en er beginnen nog heel veel mensen op gerespecteerde leeftijd met een van bovenstaande sporten bij onze vereniging. De combinatie van zelfverdediging, veelzijdige lichamelijke oefeningen en een ontspannen, maar serieuze manier van lesgeven, spreekt sportieve mensen van alle leeftijden aan.Naast de gebruikelijke trainingen bestaat er ruimschoots de mogelijkheid tot het bezoeken van extra stages of de deelname aan judo of jiu jitsu wedstrijden. Bovendien kunnen cursussen worden bezocht, bijv. scheidsrechter of dojo assistent/jeugdleider. Daarnaast zijn er ook jaarlijkse Judo en Jiu Jitsu clubkampioenschappen, Sinterklaastoernooi en Judo en Jiu Jitsu examens. Daarnaast zijn er voor de gemotiveerde judoka’s die aan wedstrijden willen deelnemen, speciale wedstrijdtrainingen.

Naast het beoefenen van Judo en Jiu Jitsu staan beide verenigingen ook voor vriendschap en gezelligheid. Door het jaar heen worden diverse nevenactiviteiten georganiseerd zoals o.a.: barbecue, zomertraining, paasactiviteit, strandtraining in Kijkduin, ouder en kind training, vriendjesweek, Sinterklaas etc. Deze activiteiten worden door beide verenigingen of door de bond georganiseerd. Deelname is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Judo en Jiu Jitsu blijkt veel meer tot weerbaarheid, zelfvertrouwen, respect, motoriek, structuur en sociale vaardigheden te ontwikkelen. De kinderen leren omgaan met agressie en geweld, omgaan met groepsdruk en zelfbeeld komt aan de orde. Door het stoeien kunnen de kinderen hun fysieke en emotionele gevoelens op een speelse en sociale manier leren kennen. Stoeien kan hiervoor van grote waarde zijn voor de ontwikkeling van het kind en wanneer de kinderen de 2 principes van Judo hanteert levert dit met zekerheid een bijdrage aan een betere maatschappij.

Wil jij ook starten met Judo en Jiu Jitsu bij de leukste sportvereniging van Parkstad? Werken aan je conditie, zelfvertrouwen, leren samenwerken, sterker worden, lekker stoeien of gewoon beginnen met een nieuwe  en uitdagende sport! Kom meedoen met Judo en Jiu Jitsu training op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag onder deskundige leiding van Peter en Brandon Vluggen, Richard van der Sluis en Bart van Drunen.

Doe met ons een aantal vrijblijvende lessen mee!

Contact formulier
Meld je nu aan geheel vrijblijvend voor een aantal proeflessen en kom meedoen bij de leukste verenigingen van Parkstad
Wij danken u voor de feedback!

Postadres:
Asterstraat 7  6351BR   Bocholtz

Contact:
peter@judoparkstad.nl
Klik hier voor Whats@pp contact.

KVK:
Budosport Parkstad 66145260
Banzai Simpelveld    40187922

JBN verenigingsnummer:
Budosport Parkstad D2SQ11F
Banzai Simpelveld    D2SP62Q

Bankgegevens:
Budosport Parkstad   NL69RABO0310464773
Banzai Simpelveld      NL43RABO0147588952